Schimb și retur

AICI găsești Formularul de Retur

 

Schimbarea produselor:

 

La Brick Sneakers poți schimba produsele gratuit, în termen de 60 zile calendaristice de la data livrării comenzii, încălțămintea sau îmbrăcămintea cumpărată cu o altă mărime a aceluiași produs.
Trimite un mail la adresa contact@bricksneakers.ro cu numărul comenzii tale și dacă vom avea disponibilă mărimea pe care o doreși, te vom putea ajuta să schimbi produsul. Produsele nu trebuie să aibă urme de folosință și să vină în ambalajul original.
 
 

Returul produselor:

 

Poți returna produsele achiziționate de la Brick Sneakers în termen de 60 zile calendaristice de la data livrării comenzii. Coletul trebuie trimis prin curier, costul transportului va fi suportat de către client, în caz contrar va fi refuzat. Produsele trebuie să vină în ambalajul original, cu eticheta atașată dacă este cazul, să fie livrate double boxed și nu trebuie să aibă urme de folosință pentru a fi acceptat. În cazul respectării tuturor condițiilor de mai sus, vei primi înapoi contravaloarea produselor returnate, în contul bancar pe care trebuie să ni-l transmiți pe mail, Whatsapp sau chiar în colet. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la plasarea comenzii, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

 

 
Produsele se trimit la adresa:

Strada Vaslui, Nr. 54
Localitatea Ghermănești
Județ Ilfov
Telefon: 0732354765
Brick Sneakers SRL