Schimb și retur

 

Schimbarea produselor:

 

La Brick Sneakers poți schimba produsele fără probleme, în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării comenzii, încălțămintea sau îmbrăcămintea cumpărată cu o altă mărime a aceluiași produs.
Trimite un mail la adresa contact@bricksneakers.ro cu numărul comenzii tale și dacă vom avea disponibilă mărimea pe care o doreși, te vom putea ajuta să schimbi produsul. Coletul trebuie trimis cu posibilitatea de deschidere la livrare, în caz contrar va fi refuzat. Produsele nu trebuie să aibă urme de folosință și să vină în ambalajul original. Costurile de transport vor fi suportate de către client, iar produsele pot fi livrate doar prin curier.
 
 

Returul produselor:

 

Poți returna produsele achiziționate de la Brick Sneakers în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării comenzii. Coletul trebuie trimis prin curier cu posibilitatea de deschidere la livrare, costul transportului va fi suportat de către client, în caz contrar va fi refuzat. Produsele trebuie să vină în ambalajul original, cu eticheta atașată dacaă este cazul, să fie livrate double boxed și nu trebuie să aibă urme de folosință pentru a fi acceptat. În cazul respectării tuturor condițiilor de mai sus, vei primi înapoi contravaloarea produsului comandat, în contul bancar pe care trebuie să ni-l transmiți pe mail. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

 

 
Produsele se trimit la adresa:

Strada Vaslui, Nr. 54
Localitatea Ghermănești
Județ Ilfov
Telefon: 0732354765
Brick’s Sneakers SRL

Nu ai găsit produsul dorit? Completează formularul de precomandă, iar noi vom reveni către tine cu o ofertă.