Sneakers @Boabe și Struguri

Salut!

În primul rând, ne bucurăm să anunțăm noua colaborare cu Boabe și Struguri. Te așteptăm să savurezi cafeaua preferată într-un ambient relaxant și să vezi perechile noastre de sneakers pe Șoseaua Pipera, Nr. 3-5 (cartierul Aviației), din sectorul 1, București.

Acolo vei găsi o selecție din perechile noastre de sneakers lansate în ediție limitată. Siluetele prezentate momentan sunt Air Jordan 1 Retro High, Air Jordan 1 Mid sau Yeezy Boost 350, dar te vom surprinde și cu altele. Produsele noastre sunt plasate în cafenea doar cu titlu de prezentare. Dacă te-am convins să le achiziționezi, o poți face foarte ușor chiar din locația Boabe și Struguri. Scanezi cu telefonul mobil codul QR aflat pe cutiile de prezentare și intri automat pe site-ul nostru. Găsești produsul dorit de tine și vei putea să comanzi cu plata ramburs la curier sau plata online cu cardul.

Mai mult, odată ajunși la Boabe și Struguri, veti găsi oameni deschiși, care va vor servi cu drag și veti putea să va bucurati de o cafea bună, un pahar de vin, prosecco sau multe altele.

Atenție însă, toate perechile noastre sunt ediții limitate și nu vor mai fi mult timp în stoc, așa că nu mai sta pe gânduri și comandă acum! 😊