Sneakers @I’m Coffee București

Salut!

În primul rând, ne bucurăm să anunțăm noua colaborare cu I’m Coffee. Te așteptăm să savurezi cafeaua preferată într-un ambient relaxant și să vezi perechile noastre de sneakers pe Strada Dumitru Zosima, Nr. 88 (cartierul Domenii) din sectorul 1, București.

Acolo vei găsi o selecție din perechile noastre de sneakers lansate în ediție limitată. Siluetele prezentate momentan sunt: Air Jordan 1 Retro High, Air Jordan 1 Mid sau Yeezy Boost 350. Pe lângă asta, te vom surprinde cu și mai multe modele de sneakers unice în viitorul apropiat. Produsele noastre sunt plasate în cafenea doar cu titlu de prezentare. Dacă te-am convins să le achiziționezi, o poți face foarte ușor chiar din locația I’m Coffee. Scanezi cu telefonul mobil codul QR aflat pe cutiile de prezentare și intri automat pe site-ul nostru. Găsești produsul dorit de tine și vei putea să comanzi cu plata ramburs la curier sau plata online cu cardul.

Mai mult, odată ajuns la Im Coffee, te vei bucura de mirosul cafelei proaspăt prăjite chiar în locația lor și te va face să deguști aromele cafelei Leonard Caffe (Furnizor al Casei Regale a României) care are o experiență de aproape 25 ani în domeniu.

Atenție însă, toate perechile noastre sunt ediții limitate și nu vor mai fi mult timp în stoc, așa că nu mai sta pe gânduri și comandă acum! 😊