FAQ – Întrebări Frecvente

Ai întrebări legate de sneakersii si serviciile noastre?

Găsesti aici răspunsuri la cele mai comune întrebări pe care le primim, dacă totusi ai o întrebare ce nu se regăseste mai jos, ne poti trimite un mail la adresa contact@bricksneakers.ro, iar noi îti vom răspunde în aceeasi zi.

Produsele comercializate de BRICK SNEAKERS sunt originale?

Da, toate produsele comercializate de BRICK SNEAKERS sunt originale, vin în cutia originală si cu toate accesoriile.

Care este costul livrării?

Livrarea este gratuită pentru toate comenzile!

Pot returna produsele?

Da. Produsele au un termen de retur LIFETIME. Dacă sunt noi si au toate etichetele si ambalajele cu care au venit, acestea pot fi returnate oricând!

Găsesti aici politica de retur

Pot schimba produsele?

Da. Produsele au un termen de schimb LIEFTIME. Dacă sunt noi si au toate etichetele si ambalajele cu care au venit, acestea pot fi schimbate oricând!

 Găsesti aici politica de schimb.

Cum pot plăti comanda?

Plata online – Plata securizată cu cardul prin serviciul de plată Shopify Payments

Plata la livrare – Plata numerar (cash) în momentul livrării

De ce diferă pretul?

Toate perechile comercializate de noi sunt produse în editie limitată. Datorită cererii foarte mari pentru anumite produse, le poate influenta pretul. Totodată si pretul mărimii poate diferi din acelasi motiv sau datorită raritătii lor.

Primesc factura pentru comenzile plasate?

Da. Vei primi factură pentru orice comandă plasată pe site-ul nostru. Factura poate fi emisă atât pentru persoane fizice cât si pentru persoane juridice, iar toate preturile de pe site au TVA inclus

Se poate comanda si un alt produs care nu se găseste pe site?

Da. Ne poti trimite un mail la contact@bricksneakers.ro

Cât durează să primesc banii în urma returului?

Pentru comenzile plătite ramburs la curier, suma va fi returnată în decurs de 1-5 zile de la acceptarea returului.

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe acelasi card utilizat la tranzactionare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

 

Ce avantaje am dacă îmi creez un cont pe site?

Dacă îti creezi un cont pe www.bricksneakers.ro vei putea plasa comenzi si te vei putea abona la newsletter-ul nostru, vei fii la curent cu ultimele lansări, promotiile si vei primi coduri de reduceri speciale pentru abonati

Contul tău îti oferă si o evidenta a istoricului comenzilor, produselor favorite si datelor înregistrate.

Cum se livrează comanda?

Comenzile sunt livrate Double Boxed, pentru a proteja cutia originală, prin CARGUS.

Expediati comenzile cu verificare colet?

Dacă doriti serviciul deschidere la livrare, puteti specifica acest lucru în nota comenzii. De asemenea, acest serviciu este gratuit pentru clientii nostri.

În cât timp se expediază comanda mea?

Comenzile de pe site sunt procesate în aceeasi zi, iar după confirmare vor fi expediate si livrate în 1-2 zile lucrătoare. Pentru comenzile ce au metoda de livrare 1 Hour Delivery si sunt plasate în intervalul Luni – Vineri 09:00 – 17:00, acestea vor fi livrate în aproximativ o oră.

Pentru produsele pe comandă, termenul de livrare este specificat pe pagina acestora si este între 3 si 10 zile lucrătoare.

Produsele se pot rezerva?

Rezervarea produselor se poate face doar în urma plătii unui avans de 20% din valoarea acestora. Pentru mai multe detalii trimiteti un mail la adresa contact@bricksneakers.ro